Om Go-mad

Filtrer

Skal du holde fest, eller får du gæster til en anden form for højtidelighed, hvor du skal servere en lækker omgang mad? Så kan du få flere fordele ved at bestille maden udefra fremfor at lave den selv. Hos Go-mad.dk har vi arbejdet med catering gennem mange år. Vi har store erfaringer med mad ud af huset, og derfor kan du trygt overlade madlavningen til os, hvis du ikke selv orker at lave maden til dine gæster. Vi tilbyder vores madlavningsservice med levering lige til døren, og derfor kan det ikke blive lettere for dig at servere god mad for dine gæster.

VI HAR DYGTIGE KOKKE, SOM VED, HVORDAN EN GOD MENU SKAL LAVES

Med stor erfaring inden for madbranchen, så ved vi, hvor vigtigt det er, at vi har kokke, som kan lave en god menu til jer. Derfor er alle vores kokke nøje udvalgt, og vi sørger altid for at de har de bedste forudsætninger at arbejde ud fra, så det kan lave mad af høj kvalitet. Når vi laver mad ud af huset, så ønsker vi at kunne tilbyde noget for enhver smag. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige menuer, som du frit kan vælge imellem. Alle vores menuer laves fra bunden, og vi kan sørge for levering af alle vores bestillinger. Levering kan foregå i byer som Silkeborg, Horsens, Vejle, Aarhus og Randers. Ønsker du ikke levering, så er du også velkommen til at afhente maden.

HOS OS FÅR DU MAD AF HØJ KVALITET TIL EN FAVORABEL PRIS

Hos Go-mad.dk ønsker vi at give vores medarbejdere de bedst mulige forudsætninger, og dette er der en god grund til. Gode forudsætninger er med til at give et godt resultat, og vi ønsker at levere mad af høj kvalitet. Derfor får vores kokke altid friske råvarer at arbejde med. Gode og friske råvarer gør en forskel, når der er tale om madlavning, og derfor bidrager dette til, at vi kan levere mad ud af huset i høj kvalitet. Vi mener dog ikke at catering af høj kvalitet skal koste en formue, og derfor sørger vi for at holde vores priser på et niveau, der er til at betale. Vi ønsker at skabe favorable priser på vores mad, samtidig med at vi holder en høj kvalitet.