SE UGENS FROKOSTMENU

Er du på udkig efter en god og varieret frokostmenu? Så er du kommet det rigtige sted. Hos GO-Frokost.dk leverer vi dagligt lækker, frisk og smagfuld frokostordning i Århus og omegn.

Ønsker du at prøve vores frokostordning? Så kontakt os allerede i dag

  • UGE 46
  • UGE 47
  • UGE 48
Friskbagt rugbrød, mad brød & smør medfølger hver dag til frokosten
Firmafrokost
40,-
pr. kuvert, ex. moms
  • mandag - 10.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Chili Con Carne med kylling. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Leverpostej med asier
      • Pålæg
        1/2 æg med mangochutney, toppet med ristet løg
      • Dip
        Olivendip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Chili Sin Carne. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt og rødbedesalat
      • Dip
        Olivendip
  • tirsdag - 11.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vikinggryde med svinemørbrad, serveres med kartoffelmos
      • Salat
        Belugalinsesalat med tomat
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk og peberfrugt
      • Pålæg
        Saltkød med urtemayo og top af tomat
      • Pålæg
        Fiskefrikadelle med remoulade og citron
      • Delikatesse
        Butterdejstårn med hønsefyld
      • Dip
        Hummus med sød kartoffel
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Stegte grøntsager med kartoffelmos
      • Salat
        Belugalinsesalat med tomat
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk og peberfrugt
      • Pålæg
        Tomater og mozzarella, mayo og purløg
      • Dip
        Hummus med sød kartoffel
  • onsdag - 12.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Oksekødboller i fløde- og svampesovs, serveres med pasta
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron og sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Skinke med karrymayo og syltede rødløg
      • Pålæg
        Flæskesteg med rødkål og surt
      • Delikatesse
        Papadam med sur/sød sauce
      • Dip
        Peberfrugttapenade
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarbøf med fløde- og svampesovs, serveres med pasta
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron og sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo og ristede løg
      • Dip
        Peberfrugttapenade
  • torsdag - 13.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Fintpaneret husmandsgris med aspargessovs, servers med hvide kartofler
      • Salat
        Sprød salat med perlebyg
      • Salatbar
        Feta tern, squash & ristede solsikkekerner
      • Pålæg
        Roastbeef med remo salsa
      • Pålæg
        Spegepølse m/belgisk strong, rødløg og agurk
      • Dip
        Hummus med pesto og ost
      • Kage
        Trøfler
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Panerede grøntsager med aspargessovs. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        Sprød salat med perlebyg
      • Salatbar
        Feta tern, squash & ristede solsikkekerner
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Hummus med pesto og ost
      • Kage
        Trøfler
  • fredag - 14.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Kylling i fad med grøntsager, serveres med stegte nudler med gulerod og peberfrugt
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Broccoli, Brødkrummer, Ostetern, Rødløg, Rissalat, Mariner hvidløg
      • Pålæg
        Kalkun med peberrodsmayo og peberfrugt
      • Pålæg
        Leverpostej med sky og agurk
      • Delikatesse
        Laksemousse
      • Dip
        Tapenade fra Provence
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Grøntsagsfad, servers med stegte nudler med gulerod og peberfrugt
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Broccoli, Brødkrummer, Ostetern, Rødløg, Rissalat, Mariner hvidløg
      • Pålæg
        Pølse med tomat & basilikum
      • Dip
        Tapenade fra Provence
  • mandag - 17.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Indiske kødboller i karry, serveres med cous cous
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Pasta muslingeskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Leverpostej med agurksalat
      • Pålæg
        Frikadelle med rødkål
      • Dip
        Tzatziki
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Stegte grøntsager med couscous & karry sovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Pasta muslingeskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt
      • Dip
        Tzatziki
  • tirsdag - 18.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Bolognese med oksekød, serveres med kogt spaghetti
      • Salat
        Gulerodsråkost med rosiner og æbler
      • Salatbar
        Blandet feldsalat, agurk og majs
      • Pålæg
        Æg m/ bacon & karrymayonnaise
      • Pålæg
        Peberspegepølse m/ sky & løg
      • Delikatesse
        Emmentaler stave
      • Dip
        Haydari
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetar bolognese, serveres med spaghetti
      • Salat
        Gulerodsråkost med rosiner og æbler
      • Salatbar
        Blandet feldsalat, agurk og majs
      • Pålæg
        Tomater med løg, mayo & purløg
      • Dip
        Haydari
  • onsdag - 19.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Svinemørbrad bøf i paprikasovs, serveres med hvide kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salat dressing creme fraise
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Hamburgerryg med barbecue mayo, top af tomat
      • Pålæg
        Cervelatpølse med mayonnaise, løg og spirer
      • Delikatesse
        Blomkålsfritter
      • Dip
        Gulerodstapenade
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Stegte kartofler med grøntsager
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salat dressing creme fraise
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Kartoffelmad med italiensk salat & løg
      • Dip
        Gulerodstapenade
  • torsdag - 20.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vegetarisk thai curry med kartofler og gulerødder, serveres med hvide ris
      • Salat
        Spidskålssalat med æble og lime
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Roastbeef med remoulade og ristede løg
      • Pålæg
        Kalkun med mayonaise og asparges
      • Dip
        Hummus med kidneybønner
      • Kage
        Chokoladekage
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk thai curry med kartofler og gulerødder, serveres med hvide ris
      • Salat
        Spidskålssalat med æble og lime
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Bønnepostej med grønt
      • Dip
        Hummus med kidneybønner
      • Kage
        Chokoladekage
  • fredag - 21.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Kylling på bund af kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med æble
      • Salatbar
        Coleslaw, melon, ærter, revet gulerod, oliven & rødløg
      • Pålæg
        Flæskesteg med rødkål & surt
      • Pålæg
        Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
      • Delikatesse
        Wraps med tunmousse
      • Dip
        Selleri dip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarbøf serveres med ovnkartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med æble
      • Salatbar
        Coleslaw, melon, ærter, revet gulerod, oliven & rødløg
      • Pålæg
        Pølse med tomat/basilikum & grønt på toppen
      • Dip
        Selleri dip
  • mandag - 24.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Hjemmelavet medister med brun sauce og agurkesalat. Hertil serveres hvide kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med peberrod
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost & rødløg
      • Pålæg
        Tunsalat med rødløg og grønt
      • Pålæg
        Saltkød med peberrod & grønt
      • Dip
        Basilikumpesto
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk rødbedebøf. Serveres med kartofler og sauce
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med peberrod
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost & rødløg
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt og rødbedesalat
      • Dip
        Basilikumpesto
  • tirsdag - 25.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Boller i karry. Serveres med hvide ris
      • Salat
        Bønnesalat med rucola
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk & peberfrugt
      • Pålæg
        Leverpostej med rødbeder & kapers
      • Pålæg
        Jydeskinke med tomat, karse & mayonaise
      • Delikatesse
        Nachos med ost
      • Dip
        Tapenade med kapers & æg
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stegte ris med grøntsager
      • Salat
        Bønnesalat med rucola
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk & peberfrugt
      • Pålæg
        Tomater og mozzarella, mayo og purløg
      • Dip
        Tapenade med kapers & æg
  • onsdag - 26.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Oksekød i fad med kartoffelmos
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med persille
      • Salatbar
        Broccoli, brødkrummer, ostetern, rødløg, rissalat & marinerede hvidløg
      • Pålæg
        Kylling med estragon mayo & rød peberfrugt
      • Pålæg
        Skinke med ærtecreme og gulerod
      • Delikatesse
        Croissant med skinkefyld
      • Dip
        Majs dip
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Stegte grøntsager. Serveres med kartoffelmos
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med persille
      • Salatbar
        Broccoli, brødkrummer, ostetern, rødløg, rissalat & marinerede hvidløg
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo og ristede løg
      • Dip
        Majs dip
  • torsdag - 27.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vegetarisk dahl, serveres med brune ris
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta & oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Leverpostej med sky & syltet rødløg
      • Pålæg
        Hamburgerryg med italiensk salat
      • Dip
        Oliventapenade
      • Kage
        Appelsinkage
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk dahl, serveres med brune ris
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta & oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Oliventapenade
      • Kage
        Appelsinkage
  • fredag - 28.November 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Sticky kylling med sesam, sprøde grøntsager & nudler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil italiensk salatdressing
      • Salatbar
        Groft pasta i tomat, revet rødkål, tomatmix, ananas & blomkål
      • Pålæg
        Flæskesteg med sennepsmayo & drueagurk
      • Pålæg
        Spegepølse med devilsjam & grøn peberfrugt
      • Delikatesse
        Abrikos med bacos
      • Dip
        Tzatziki lavet på hytteost
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Spicy nudler med grøntsager
      • Salat
        3 slags blandet, hertil italiensk salatdressing
      • Salatbar
        Groft pasta i tomat, revet rødkål, tomatmix, ananas & blomkål
      • Pålæg
        Pølse med tomat & basilikum
      • Dip
        Tzatziki lavet på hytteost
 
Please wait creating orders...