SE UGENS FROKOSTMENU

Er du på udkig efter en god og varieret frokostmenu? Så er du kommet det rigtige sted. Hos GO-Frokost.dk leverer vi dagligt lækker, frisk og smagfuld frokostordning i Århus og omegn.

Ønsker du at prøve vores frokostordning? Så kontakt os allerede i dag

  • UGE 38
  • UGE 39
  • UGE 40
Friskbagt rugbrød, mad brød & smør medfølger hver dag til frokosten
Firmafrokost
36,-
pr. kuvert, ex. moms
  • mandag - 20.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Æggekage med bacon, tomat og ourløg
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        Hvid bønnesalat med citron og porre, agurk, ananas, krydret fetaost, revet hvidkål
      • Pålæg
        Torskerognssalat med dild
      • Pålæg
        Peberspegepølse med sky og løg
      • Dip
        Oliven dip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Æggekage med tomat og purløg
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        Hvid bønnesalat med citron og porre, agurk, ananas, krydret fetaost, revet hvidkål
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt og rødbedesalat
      • Dip
        Oliven dip
  • tirsdag - 21.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Frikadeller serveres med hvide kartofler, brun sovs & rødkål
      • Salat
        Coleslaw med agurk og radiser
      • Salatbar
        Lollo Rossa salat, ananas & græskarkerner
      • Pålæg
        Leverpostej med agurksalat
      • Pålæg
        Cevelat pølse med kartoffelsalat
      • Delikatesse
        Mozarella med oliven
      • Dip
        Tomattapenade
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarforårsruller med sur/sød sovs
      • Salat
        Coleslaw med agurk og radiser
      • Salatbar
        Lollo Rossa salat, ananas & græskarkerner
      • Pålæg
        Tomater og mozzarella, mayo og purløg
      • Dip
        Tomattapenade
  • onsdag - 22.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Pastafad med kylling og mornaysauce
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Feta, gulerodssalat, melon, grønne ærter, saltede peanuts
      • Pålæg
        Skinke med ærtecreme, toppet med gulerod
      • Pålæg
        Kalkun med peberrodsmayo og peber
      • Delikatesse
        Ristede kikærter
      • Dip
        Tapenade med grønærter
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Pastafad med grøntsager og mornaysauce
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Feta, gulerodssalat, melon, grønne ærter, saltede peanuts
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo og ristede løg
      • Dip
        Tapenade med grønærter
  • torsdag - 23.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Bøf lindstrøm med rødbeder, kapers og løg. Serveres med ovnstegte kartoffelbåde
      • Salat
        Perlebygsalat med ananas og chili
      • Salatbar
        Revet gulerod, rosiner og peberfrugt
      • Pålæg
        Tunsalat med rødløg og mayo
      • Pålæg
        Skinke med hjemmelavet russisksalat & top af karse
      • Dip
        Peanutdip
      • Kage
        Drømmekage fra Brovst
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarbøf med ovnstegte kartoffelbåde
      • Salat
        Perlebygsalat med ananas og chili
      • Salatbar
        Revet gulerod, rosiner og peberfrugt
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Peanutdip
      • Kage
        Drømmekage fra Brovst
  • fredag - 24.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Kylling i grøn karry, serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil creme fraise salatdressing
      • Salatbar
        Rødbedesalat, solsikkekerner, majs, ærter, rødkål, ostetern & cherrytomater
      • Pålæg
        Leverpostej med bacondressing
      • Pålæg
        Roastbeef med remoulade og ristede løg
      • Delikatesse
        Tapenade snegle med pesto
      • Dip
        Hummus med kidneybønner
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Chili Sin Carne, serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil creme fraise salatdressing
      • Salatbar
        Rødbedesalat, solsikkekerner, majs, ærter, rødkål, ostetern & cherrytomater
      • Pålæg
        Pølse med tomat & basilikum
      • Dip
        Hummus med kidneybønner
  • mandag - 27.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Fransk pølseret med peberfrugt og squash
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        3 farvet pastaskruer med tomatpesto, broccoli, fersken, majs, peberfrugt & agurk
      • Pålæg
        Leverpostej med agurker og tomat, samt karse
      • Pålæg
        Kylling m/ estragon mayo, toppet med rød peberfrugt
      • Dip
        Basilikumsolie med chili
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Stegte kartofler med peberfrugt og squash
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        3 farvet pastaskruer med tomatpesto, broccoli, fersken, majs, peberfrugt & agurk
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt
      • Dip
        Basilikumsolie med chili
  • tirsdag - 28.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Tarteletter med hjemmelavet tarteletfyld med skinke, ærter og gulerødder
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta og oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter og agurk
      • Pålæg
        Æg med bacon & karrymayonnaise
      • Pålæg
        Skinke med hjemmelavet æggestand og broccoli
      • Delikatesse
        Bruschetta med laks og kapers
      • Dip
        Hummus med gulerod
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Tarteletter med hjemmelavet tarteletfyld med ærter og gulerødder
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta og oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter og agurk
      • Pålæg
        Tomater med løg, mayo og purløg
      • Dip
        Hummus med gulerod
  • onsdag - 29.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Lasagne med oksekød og hjemmelavet bechamelsovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med dild
      • Salatbar
        Hvidkålsråkost med appelsin, tomatmix, fetaost, agurker, blomkål og revet gulerod
      • Pålæg
        Skinkesalat med rødløg og karse
      • Pålæg
        Jagtpølse med nordisk salat
      • Delikatesse
        Brieost med kiks
      • Dip
        Majs dip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarlasagne med hjemmelavet bechamelsovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med dild
      • Salatbar
        Hvidkålsråkost med appelsin, tomatmix, fetaost, agurker, blomkål og revet gulerod
      • Pålæg
        Kartoffelmad med italiensk salat & løg
      • Dip
        Majs dip
  • torsdag - 30.September 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vegetarisk krydret gryde med søde kartofler, serveres med bulgur
      • Salat
        Broccolisalat med æble og feta
      • Salatbar
        Lollo rossa salat, ananas og græskarkerner
      • Pålæg
        Leverpostej med rødbeder
      • Pålæg
        Roastbeef med kartoffelsalat
      • Dip
        Tzatziki
      • Kage
        Citron kage
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk krydret gryde med søde kartofler, serveres med bulgur
      • Salat
        Broccolisalat med æble og feta
      • Salatbar
        Lollo rossa salat, ananas og græskarkerner
      • Pålæg
        Bønnepostej med grønt
      • Dip
        Tzatziki
      • Kage
        Citron kage
  • fredag - 01.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Coq au vin bestående af kyllingekød, løg, gulerødder og rødvin. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med tomatjuice
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost og rødløg
      • Pålæg
        Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat
      • Pålæg
        Spegepølse med sprøde løgringe og remoulade, samt top af karse
      • Delikatesse
        Hjemmebagt knækbrød
      • Dip
        Oliventapenade
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarbøf med hvide kartofler og sovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med tomatjuice
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost og rødløg
      • Pålæg
        Pølse med tomat/basilikum og grønt på toppen
      • Dip
        Oliventapenade
  • mandag - 04.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Chili Con Carne med kylling. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Leverpostej med asier
      • Pålæg
        1/2 æg med mangochutney, toppet med ristet løg
      • Dip
        Olivendip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Chili Sin Carne. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños & oliven
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt og rødbedesalat
      • Dip
        Olivendip
  • tirsdag - 05.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vikinggryde med svinemørbrad, serveres med kartoffelmos
      • Salat
        Belugalinsesalat med tomat
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk og peberfrugt
      • Pålæg
        Saltkød med urtemayo og top af tomat
      • Pålæg
        Fiskefrikadelle med remoulade og citron
      • Delikatesse
        Butterdejstårn med hønsefyld
      • Dip
        Hummus med sød kartoffel
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Stegte grøntsager med kartoffelmos
      • Salat
        Belugalinsesalat med tomat
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk og peberfrugt
      • Pålæg
        Tomater og mozzarella, mayo og purløg
      • Dip
        Hummus med sød kartoffel
  • onsdag - 06.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Oksekødboller i fløde- og svampesovs, serveres med pasta
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron og sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Skinke med karrymayo og syltede rødløg
      • Pålæg
        Flæskesteg med rødkål og surt
      • Delikatesse
        Papadam med sur/sød sauce
      • Dip
        Peberfrugttapenade
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarbøf med fløde- og svampesovs, serveres med pasta
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron og sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo og ristede løg
      • Dip
        Peberfrugttapenade
  • torsdag - 07.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Fintpaneret husmandsgris med aspargessovs, servers med hvide kartofler
      • Salat
        Sprød salat med perlebyg
      • Salatbar
        Feta tern, squash & ristede solsikkekerner
      • Pålæg
        Roastbeef med remo salsa
      • Pålæg
        Spegepølse m/belgisk strong, rødløg og agurk
      • Dip
        Hummus med pesto og ost
      • Kage
        Trøfler
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Panerede grøntsager med aspargessovs. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        Sprød salat med perlebyg
      • Salatbar
        Feta tern, squash & ristede solsikkekerner
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Hummus med pesto og ost
      • Kage
        Trøfler
  • fredag - 08.Oktober 2021
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Kylling i fad med grøntsager, serveres med stegte nudler med gulerod og peberfrugt
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Bulgur, agurk, krydder croutons, tomat og majs
      • Pålæg
        Kalkun med peberrodsmayo og peberfrugt
      • Pålæg
        Leverpostej med sky og agurk
      • Delikatesse
        Laksemousse
      • Dip
        Tapenade fra Provence
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Grøntsagsfad, servers med stegte nudler med gulerod og peberfrugt
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Bulgur, agurk, krydder croutons, tomat og majs
      • Pålæg
        Pølse med tomat & basilikum
      • Dip
        Tapenade fra Provence
 
Please wait creating orders...