SE UGENS FROKOSTMENU

Er du på udkig efter en god og varieret frokostmenu? Så er du kommet det rigtige sted. Hos GO-Frokost.dk leverer vi dagligt lækker, frisk og smagfuld frokostordning i Århus og omegn.

Ønsker du at prøve vores frokostordning? Så kontakt os allerede i dag

  • UGE 04
  • UGE 05
  • UGE 06
Friskbagt rugbrød, mad brød & smør medfølger hver dag til frokosten
Firmafrokost
36,-
pr. kuvert, ex. moms
  • mandag - 20.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Medister på kartoffelbund
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        Hvid bønnesalat med citron & porre, agurk, ananas, krydret feta & revet hvidkål
      • Pålæg
        Æg m/ tomat
      • Pålæg
        Kro spegepølse med ristede løg og remoulade
      • Dip
        Olivendip
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stegte kartofler med squash & peberfrugt
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med rødløg
      • Salatbar
        Hvid bønnesalat med citron & porre, agurk, ananas, krydret feta & revet hvidkål
      • Pålæg
        Tomater & mozzarella, mayo & purløg
      • Dip
        Olivendip
  • tirsdag - 21.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vegetarisk mexikansk risret
      • Salat
        Rucolasalat med artiskok og oliven
      • Salatbar
        Feta tern, majs & revet squash
      • Pålæg
        Leverpostej med drueagurk
      • Pålæg
        Roastbeef med bearnaise mayo med høvlet peberrod
      • Delikatesse
        Hotwings
      • Dip
        Peberfrugt tapenade
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stegte ris med grøntsager
      • Salat
        Rucolasalat med artiskok og oliven
      • Salatbar
        Feta tern, majs & revet squash
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt og rødbedesalat
      • Dip
        Peberfrugt tapenade
  • onsdag - 22.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Hjemmelavet frikadeller med stuvet hvidkål. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Fetaost, gulerodssalat, melon, ærter & peanuts
      • Pålæg
        Kyllingepølse m aioli & karse
      • Pålæg
        Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat
      • Delikatesse
        Wraps med humus & gulerod
      • Dip
        Basilikumspesto
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stroganof med champignon. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med pesto
      • Salatbar
        Fetaost, gulerodssalat, melon, ærter & peanuts
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Basilikumspesto
  • torsdag - 23.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Herregårdsbøf med sovs bearnaise og grønne ærter. Serveres med ovnstegte kartofler
      • Salat
        Perlebygsalat med ananas og chili
      • Salatbar
        Revet gulerod, rosiner & peberfrugt
      • Pålæg
        Leverpostej med rødbede relish
      • Pålæg
        Hamburgerryg med barbecue mayo & top af tomat
      • Dip
        Tzatziki med revet rødbede
      • Kage
        Svenske chokoladesnitter
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk rødbede bøf, serveres med ovnstegte kartofler & bearnaise sovs
      • Salat
        Perlebygsalat med ananas og chili
      • Salatbar
        Revet gulerod, rosiner & peberfrugt
      • Pålæg
        Pølse med tomat, basilikum & italiensk salat
      • Dip
        Tzatziki med revet rødbede
      • Kage
        Svenske chokoladesnitter
  • fredag - 24.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Marokkansk kylligegryde med gulerødder & kikærter
      • Salat
        3 slags blandet, hertil creme fraise salatdressing
      • Salatbar
        Rødbedesalat, solsikkekerner, majs, ærter, rødkål ostetern & cherrytomater
      • Pålæg
        Flæskesteg med rødkål & surt
      • Pålæg
        Skinke med mango mayo & top af tomat
      • Dip
        Peanutdip
      • Delikatesse
        Blinis med hyttehost & radis
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk forårsrulle med sur/sød sovs. Serveres med cous cous
      • Salat
        3 slags blandet, hertil creme fraise salatdressing
      • Salatbar
        Rødbedesalat, solsikkekerner, majs, ærter, rødkål ostetern & cherrytomater
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo & ristede løg
      • Dip
        Peanut dip
  • mandag - 27.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Chili con carne krydret gryderet med chili/svinekød. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil mormor dressing
      • Salatbar
        Pasta Skruer 3 farver med Tomatpesto, Broccoli, Fersken, Majs, Peberfrugt & Agurk
      • Pålæg
        Leverpostej med agurksalat
      • Pålæg
        Tunsalat rødløg og mayo
      • Dip
        Hummus med chili
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Chili sin carne. Serveres med hvide ris
      • Salat
        3 slags blandet, hertil mormor dressing
      • Salatbar
        Pasta Skruer 3 farver med Tomatpesto, Broccoli, Fersken, Majs, Peberfrugt & Agurk
      • Pålæg
        Pølse med tomat, basilikum, mayo. og peberfrugt
      • Dip
        Hummus med chili
  • tirsdag - 28.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Serveres med hvide kartofler
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta og oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Cevelat pølse med Kartoffelsalat
      • Pålæg
        Saltkød m. Peberrod og grønt
      • Delikatesse
        Bruschetta med pastrami og krydderurter
      • Dip
        Rødkålspesto
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk tartelet med ærter & gulerødder
      • Salat
        Grøn salat med cherrytomat, peberfrugt, feta & oliven
      • Salatbar
        Squash, ærter & agurk
      • Pålæg
        Kartoffel m. italiensksalat og løg
      • Dip
        Rødkålspesto
  • onsdag - 29.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Cowboygryde. Kød i mørk sovs med grøntsager. Serveres med kartoffelmos
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med dild
      • Salatbar
        Hvidkålsråkost med appelsin, tomat mix, feta ost, agurker, blomkål, revet gulerod & rosiner
      • Pålæg
        1/2 Fiskefilet med remoulade og citron
      • Pålæg
        Skinke med hjemmelavet russisk salat & top af karse
      • Delikatesse
        Minitoast med tunmousse
      • Dip
        Oliventapenade
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk grøntsags fad. Serveres med kartoffelmos
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med dild
      • Salatbar
        Hvidkålsråkost med appelsin, tomat mix, feta ost, agurker, blomkål, revet gulerod & rosiner
      • Pålæg
        Tomater m. løg, mayo og purløg
      • Dip
        Oliventapenade
  • torsdag - 30.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Stegt kylling marineret med soja og sød chili. Serveres med pasta & karry sovs
      • Salat
        Gulerodsråkost med rosiner og æbler
      • Salatbar
        Babyspinat, majs og grønne bønner
      • Pålæg
        Roastbeef med remoulade og ristede løg
      • Pålæg
        Spegepølse m/Belgisk strong - karse - aioli
      • Dip
        Tzatziki
      • Kage
        Kanel kage med kaffeglasur
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk pasta ret. Serveres med karry sovs
      • Salat
        Gulerodsråkost med rosiner og æbler
      • Salatbar
        Babyspinat, majs og grønne bønner
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt, mayo. og tomat
      • Dip
        Tzatziki
      • Kage
        Kanel kage med kaffeglasur
  • fredag - 31.Januar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Tarteletter med hjemmelavet tartelet fyld med høns i asparges
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med tomatjuice
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost, rødløg
      • Pålæg
        Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat
      • Pålæg
        Spegepølse med sprøde løgringe, remoulade & top af karse
      • Dip
        Jordskok dip
      • Delikatesse
        Hjemmebagt knækbrød
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk bøf falaffel. Serveres med ovnstegte kartofler & asparges sovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med tomatjuice
      • Salatbar
        Tomater, oliven, agurker, fetaost, rødløg
      • Pålæg
        Bønnepostej med grønt
      • Dip
        Jordskok dip
  • mandag - 03.Februar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Brændende kærlighed med kartoffelmos, stegt bacon og løg. Hertil syltede rødbeder
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños, sorte oliven & revet rødkål
      • Pålæg
        Torskerogn med rejer & mayonaise
      • Pålæg
        Peberspegepølse med sky & løg
      • Dip
        Hummus med oliven og peanuts
    2. Dagens vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk paneret grøntsager. Serveres med kartoffelmos
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med basilikum
      • Salatbar
        Pasta muslingskaller med dildpesto, ananas, grønne bønner, jalapeños, sorte oliven & revet rødkål
      • Pålæg
        Tomater & mozzarella, mayo & purløg
      • Dip
        Hummus med oliven og peanuts
  • tirsdag - 04.Februar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vikinggryde med svinemørbrad. Serveres med ovnstegte kartofler
      • Salat
        Tomatsalat med mozzarella
      • Salatbar
        Icebergsalat, agurk & majs
      • Pålæg
        Leverpostej med rødbeder
      • Pålæg
        Frikadelle med kartoffelsalat
      • Delikatesse
        Butterdejstårn med rejefyld
      • Dip
        Tapenade med grønærter
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stegte kartofler med grøntsager
      • Salat
        Tomatsalat med mozzarella
      • Salatbar
        Icebergsalat, agurk & majs
      • Pålæg
        Pølse med peberfrugt & rødbedesalat
      • Dip
        Tapenade med grønærter
  • onsdag - 05.Februar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Hakkebøf i fad med paprikasovs. Serveres med pasta
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron & sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Bierwuest med løg, tomat & karse
      • Pålæg
        Roastbeef med remo salsa
      • Delikatesse
        Skinkeruller med asparges
      • Dip
        Tomattapenade
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk rødbedebøf. Serveres med paprikasovs
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med citron & sennep
      • Salatbar
        Rødkålsråkost med appelsin, agurker, brødkrummer, feta, revet hvidkål & tomater
      • Pålæg
        Bønnepostej med surt
      • Dip
        Tomattapenade
  • torsdag - 06.Februar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Kylling tikka masala. Serveres med hvide ris
      • Salat
        Hvidkålssalat med græskarkerner & tranebær
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk & peberfrugt
      • Pålæg
        Leverpostej med sky & agurk
      • Pålæg
        Skinke med karry mayo & syltede rødløg
      • Dip
        Hummus med gulerod
      • Kage
        Fastelavnsbolle med hindbærskum
    2. Dagens Vegetar Frokost
      • Varmt
        Vegetarisk stegte ris med karry & grøntsager
      • Salat
        Hvidkålssalat med græskarkerner & tranebær
      • Salatbar
        Revet gulerod, agurk & peberfrugt
      • Pålæg
        Pølse med tomat, basilikum & italiensk salat
      • Dip
        Hummus med gulerod
      • Kage
        Fastelavnsbolle med hindbærskum
  • fredag - 07.Februar 2025
    1. Dagens frokost
      • Varmt
        Vegetarisk lasagne med spinat
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Bulgur, agurk, krydder croutons, tomat & majs
      • Pålæg
        Kalkun med peberrodsmayo & peberfrugt
      • Pålæg
        Hamburgerryg med italiensk salat
      • Dip
        Tapenade fra provence
      • Delikatesse
        Laksemousse
    2. Dagens Vegetar frokost
      • Varmt
        Vegetarisk lasagne med spinat
      • Salat
        3 slags blandet, hertil salatdressing med karry
      • Salatbar
        Bulgur, agurk, krydder croutons, tomat & majs
      • Pålæg
        Kartoffel med mayo & ristede løg
      • Dip
        Tapenade fra provence
 
Please wait creating orders...