Kantineløsninger

Filtrer
farmors_tarteletter

Lun Ret Alle dage

Rigtig_salat

Dagen Salater

P_l_g_til_frokost

Stort udvalg pålæg

Fordele du får når du vælge Go’ Frokost:

Prisen på frokost kendes altid
Ingen uventede omkostninger
Ingen dyrt køkkenudstyr
Kun betaling for spisende medarbejdere
Ingen sygedage
Ingen ferielukninger

Vi laver løsninger fra 36,00 kr pr kuvert ex. moms kontakt Kunderservice +45 72 300 500

Vi sørger for maden i din virksomheds kantineløsning

Når der skal arbejdes med en integreret kantineløsning i virksomheden, har vi flere års erfaring, og kan derfor byde ind med løsninger, der er unikt tilpasset hver eneste virksomhed til en pris, der er absolut konkurrencedygtig. Find ud af hvilke fordele vi kan give jer som virksomhed her på siden.

Den Rigtige kantineløsning - Hver gang

Der er mange aspekter i en kantineløsning, og derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige udbyder, så der ikke kommer nogen skjulte udgifter eller lignende frem. Vi har mange års erfaring her ved Go’ Mad, og ved hvad hvilken betydning kantineløsningen har for medarbejderne.

Når det samlede regnskab skal gøres op, er det mange fordele for dig som virksomhed, og du kan budgetmæssigt langt frem i tiden regne ud hvad du skal af med for at have mere sikkerhed og få Go’ Mad serveret hver eneste dag. 

Det giver dig den rigtige kantineløsning hver gang, og du slipper for at tænke på interne medarbejdere til kantinen. Når det så samtidig er de gode råvarer, der bliver brugt, og der bliver kræset om de gode detaljer i maden, så alle de fine små smagsnuancer bliver fremhævet, er der ingen tvivl om, at du skal prøve det.

Ikke blot en kantineløsning - Men madenstår vi for

Når det kommer til maden, er vi meget passionerede,  og vil altid gøre det så godt som overhovedet muligt, for at levere en løsning til kantinen som medarbejderne er glade for. Det kan være det hjemmebagte brød, den lille ekstra detalje til dagens ret, eller noget helt tredje som lige giver et ekstra plus i bogen.

Vi ved hvor vigtigt det er for den enkelte medarbejder, og derfor også for virksomheden, at kantineløsningen er noget som kører godt.

Kontakt os allerede i dag på +45 72 300 500 - for at finde ud af hvilken kantineløsning din virksomhed skal have - vi ser frem til at høre fra dig.