Frokostordning

GO-FROKOST serverer hver dag frisk salat til frokostordninger i Århus og østjylland

Dagens friske salat hver dag

Frisk og lækkert pålæg til dagens frokost

Lækkert pålæg med garniture hver dag

Frokostordning i Århus fra GO-FROKOST.dk

Ny spændende varm ret hver dag

Få en frokost løsning fra GO FROKOST til kun 36 kr. ex moms
(45,- kr. inkl. moms) pr kuvert. får i følgende:

Dagens varme ret
2 slags pålæg med garniture
2 friske salater
Dagens delikatesse
Hjemmebagt rugbrød
Hjemmebagt madbrød
Dagens tapenade
Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved bestilling af minimum 10 kuverter

GODE FROKOST RÅVARER

Frokostordning til jeres virksomhed,få lavet en fleksibel og god frokost løsning, hvor medarbejderne har mulighed for at få leveret lækker og velsmagende mad på arbejdspladsen hver dag, vil der være rig mulighed for at få lavet en god løsning hos Go-mad.dk. Vi hjælper gerne til med madlavningen og sørger desuden gerne for at levere direkte til jeres arbejdsplads i Aarhus, Skanderborg, Viby, Risskov, Odder og omegn.

HØJESTE KVALITET

Hos Firma-catering.dk lægger vi stor vægt på at kvalitetssikre den mad, der vil blive leveret til dig. Vi benytter os derfor kun af de absolut bedste råvarer for derved at sikre, at dig og dine medarbejdere vil få den absolut bedste oplevelse i forbindelse med levering af frokostordningen.Vi kvalitetssikrer alle fødevarer fra vores leverandører, så du som kunde kan være stensikker på kun at få gode råvarer af højeste kvalitet, når du vælger at få mad leveret fra os.

FROKOSTORDNING TIL GODE PRISER

Såfremt du ønsker at finde knivskarpe og yderst konkurrencedygtige priser på lækker og velsmagende mad i en sublim kvalitet, kan du være stensikker på, at Firma-catering.dk i Aarhus er de helt rigtige at tage fat på. Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange danske virksomheder med tilberedningen af mad, og hvis du gerne vil have finde en fremragende leverandør af en god og velsmagende frokostordning i Aarhus, er vi det helt rigtige kort at have på hånden. Vi leverer sund og nærende frokost af høj kvalitet til yderst favorable priser til både store såvel som små virksomheder.

FROKOSTORDNING LEVERET I AARHUS

Står i og mangler en dejlig frokost aftale så er Go mad Firma Catering det rigtige sted at kontakte. Vi holder åbent alle ugen 7 dage og har et stort udvalg af aften take away og frokostordning i Aarhus. Bestil en prøve og blive overasket positivt, alle vores daglige menuer er lavet fra bunden af de bedste råvarer.

KONTAKT OS OG ANGÅENDE FROKOSTORDNING

Så fremt du synes, at en frokostordning til netop jeres arbejdsplads i og omkring Aarhus kunne være spændende og interessant, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi strikker gerne en god og fleksibel løsning sammen, der passer godt til netop jeres behov. Såfremt du ønsker at høre mere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at give os et kald på telefon +45 72 300 500.