Frokostbuffet

Filtrer
Salat

Frisk salat alle dage.

Boller_i_karry

Frokostbuffet med lun ret

Frikadeller_1

Frisk pålæg alle dage

FROKOSTBUFFET NEMT & BILLIGT

Frokostbuffet 36 kr. + moms
GRATIS leveret
Kunderservice +45 72 300 500
Stort frokost udvalg
Hjemmebagt rugbrød
Hjemmebagt madbrød
Dagens tapenade
Torsdags kage
Dagens varme ret
Pålæg med garniture
Friske salater
Dagens delikatesse

FROKOSTBUFFET MED KVALITETEN I CENTRUM

Når en buffet til frokost skal tilberedes, så er kvalitet utvivlsomt et af de absolut væsentligste parametre for at sikre, at dig og dine gæster kan få en god smagsoplevelse. Vi går hos Firma Catering højt op i at sikre, at du som kunde hos os vil få en god smagsoplevelse, og vi benytter os derfor af råvarer, som vi kvalitetssikrer inden brug. På den måde kan du ved bestilling af en lækker og delikat frokostbuffet gennem os være sikret en god smagsoplevelse.

LEVERING DIREKTE TIL DØREN

Firma Catering tilbyder at levere maden til direkte til døren i Aarhus og omegn. Vi dækker en stor del af Østjylland og leverer desuden også gerne i blandt andet Skanderborg, Odder, Viby, Risskov samt øvrige omkringliggende byer i og omkring Aarhus.Hvis du gerne vil finde et firma, der kan tilbyde levering af mad direkte til døren til en pris, der er god, er vi utvivlsomt de helt rigtige at tage kontakt til.

GODE PRISER

Når en frokostbuffet skal bestilles, så vil man selvfølgelig gerne have fundet et sted at gøre sit køb af mad, hvor man vil få mest muligt ud af sine penge. Firma Catering har mulighed for at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på frokostmad leveret til netop jer i Aarhus og omegn.Er du interesseret i at høre nærmere omkring bestilling af en lækker frokostbuffet hos Firma Catering, så kan du selvfølgelig altid give os et kald på telefon +45 72 300 500. Vi kan fanges alle ugens 7 dage – ring i dag og lad os få en uforpligtende dialog.